Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Embalex col·labora l'enviament de 216.000 kg de maquinària a Vietnam

Coneix els detalls d'aquesta operació logística realitzada junt a IP Cargo
En Embalex portem més de 100 anys oferint la màxima protecció i seguretat en les operacions de transport i logística de les mercaderies dels nostres clients.

Una de les nostres especialitats és la deslocalització de plantes industrials, és a dir, el trasllat i/o muntatge de fàbriques o part d'aquestes, tant a nivell nacional com internacional.

Recentment, Embalex ha col·laborat en una complexa operació logística que va consistir en l'enviament d'una premsa amb tres peces principals de 47.500, 45.400 i 31.000 quilograms, respectivament, fins a la seva destinació final a Vietnam. El pes total de l'expedició, comptant la premsa i la resta de maquinària extra-dimensionada i utillatge variat, va sumar més de 216.000 quilograms. Alguna de les estructures transportades superava els 10 metres de longitud.

              

Aquesta operació s'ha dut a terme en col·laboració amb l'operador logístic IP Cargo, especialitzat en transport porta/porta de càrregues especials i projectes industrials per via marítima.

L'equip professional de Embalex, ha aportat l'assessorament per a totes les qüestions relacionades amb l'adequació de l'embalatge, protecció i assegurament de la maquinària en un total de tretze contenidors (quatre 40’ FR, quatre 40’ OT OH, tres 4’ OT i dos 40’ HC).

               

Els treballs s'han dut a terme en les instal·lacions centrals del Grup Embalex, situades en la localitat de Santa Perpètua de Mogoda, Barcelona. Aquestes instal·lacions són excel·lents per a realitzar aquest tipus d'operacions, ja que compten amb una superfície coberta de 26.000 metres quadrats, sis molls per a càrrega i descàrrega, grues de 70 tones i tot tipus de maquinària adequada per al moviment de peces de grans dimensions i pesos.

Cada projecte d'embalatge és únic i ha de ser estudiat de forma personalitzada per a poder dur-ho a terme amb garanties d'èxit. En projectes de gran envergadura, com el transport de grans peces de maquinària o fàbriques completes, aquesta personalització de la solució de l'embalatge és més important, si cap, ja que qualsevol aspecte no considerat, pot tenir conseqüències incalculables.
Contacti amb nosaltres
Per posar-te en contacte amb nosaltres, omple el següent formulari.
Descarregar catàleg de serveis
Notícies Veure totes
Embalatge de fusta per a exportació: Els 3 factors que has de tenir en compte
Caixes de fusta per a exportació
Quan es fan activitats d'exportació és important tenir en compte el tipus de material amb què embalarem la nostra mercaderia. L'embalatge amb què exportarem no només servirà per empaquetar, sinó que haurà de garantir que no s'erosioni i que sigui segur per al transport i l'emmagatzematge.
Hem de tenir en compte una sèrie de factors clau, per escollir l'embalatge indústria que millor s'adeqüi al tipus de mercaderies que exportarem.
EMBALEX, S.L.U. | B58108101
C/Empordà, 4. Pol. Ind. Can Bernades - Subirà  08130 - Santa Perpètua de Mogoda (Barcelona)
Tel. 93 864 01 70 | Fax. 93 864 98 13 | info@embalex.com | www.embalex.com