Embalex col·labora l'enviament de 216.000 kg de maquinària a Vietnam

Coneix els detalls d'aquesta operació logística realitzada junt a IP Cargo
En Embalex portem més de 100 anys oferint la màxima protecció i seguretat en les operacions de transport i logística de les mercaderies dels nostres clients.

Una de les nostres especialitats és la deslocalització de plantes industrials, és a dir, el trasllat i/o muntatge de fàbriques o part d'aquestes, tant a nivell nacional com internacional.

Recentment, Embalex ha col·laborat en una complexa operació logística que va consistir en l'enviament d'una premsa amb tres peces principals de 47.500, 45.400 i 31.000 quilograms, respectivament, fins a la seva destinació final a Vietnam. El pes total de l'expedició, comptant la premsa i la resta de maquinària extra-dimensionada i utillatge variat, va sumar més de 216.000 quilograms. Alguna de les estructures transportades superava els 10 metres de longitud.

              

Aquesta operació s'ha dut a terme en col·laboració amb l'operador logístic IP Cargo, especialitzat en transport porta/porta de càrregues especials i projectes industrials per via marítima.

L'equip professional de Embalex, ha aportat l'assessorament per a totes les qüestions relacionades amb l'adequació de l'embalatge, protecció i assegurament de la maquinària en un total de tretze contenidors (quatre 40’ FR, quatre 40’ OT OH, tres 4’ OT i dos 40’ HC).

               

Els treballs s'han dut a terme en les instal·lacions centrals del Grup Embalex, situades en la localitat de Santa Perpètua de Mogoda, Barcelona. Aquestes instal·lacions són excel·lents per a realitzar aquest tipus d'operacions, ja que compten amb una superfície coberta de 26.000 metres quadrats, sis molls per a càrrega i descàrrega, grues de 70 tones i tot tipus de maquinària adequada per al moviment de peces de grans dimensions i pesos.

Cada projecte d'embalatge és únic i ha de ser estudiat de forma personalitzada per a poder dur-ho a terme amb garanties d'èxit. En projectes de gran envergadura, com el transport de grans peces de maquinària o fàbriques completes, aquesta personalització de la solució de l'embalatge és més important, si cap, ja que qualsevol aspecte no considerat, pot tenir conseqüències incalculables.
Contacti amb nosaltres
Per posar-te en contacte amb nosaltres, omple el següent formulari.
Descarregar catàleg de serveis
Notícies Veure totes
Per què som especialistes en l'embalatge per a l'exportació?
El nostre compromís sempre s'enfoca en la qualitat i productivitat
Seguim sent conscients que els clients de Grup Embalex, van evolucionant i no busquen un bon preu, sinó una empresa que posi en valor la seva compra o en els serveis que s'han contractat.
EMBALEX, S.L.U. | B58108101
C/Empordà, 4. Pol. Ind. Can Bernades - Subirà  08130 - Santa Perpètua de Mogoda (Barcelona)
Tel. 93 864 01 70 | Fax. 93 864 98 13 | info@embalex.com | www.embalex.com
La nostra web utilitza galetes pròpies i de tercers. Li preguem llegeixi i accepti la nostra política de cookies per gaudir d'una millor experiència al nostre web.