Grup Embalex potenciarà l'embalatge retràctil industrial en SIL 2019

Fira líder de Logística, Transport, Intralogística i Supply Chain del Sud d'Europa.
SIL BARCELONA és un important esdeveniment professional que reuneix les empreses més importants del sector de l'embalatge, transport, inmologística i intralogística, noves tecnologies, indústria 4.0 i robòtica. A més, en paral·lel a SIL se celebrarà eDelivery Barcelona, la Fira Internacional de l’Entrega, la Logística i la Última Milla a l’eCommerce

Aquest any s'espera la presència de més de 650 empreses, més de 220 speakers i més de 250 esdeveniments. Pots consultar aquí el programa oficial de SIL 2019.

Embalex no faltarà a la cita que tindrà lloc en el Recinte de Montjuïc - Plaza España de Fira de Barcelona. En l'estand E544 podràs conèixer de primera mà totes les solucions personalitzades d'embalatge total que posem al teu servei. El grup vol potenciar en aquesta trobada l'embalatge retràctil industrial, que consisteix a cobrir la mercaderia amb un plàstic PET i més tard retractilar-lo amb la calor d'una pistola tèrmica perquè s'adapti perfectament a la càrrega.

“SIL sempre és un escenari perfecte per a connectar amb altres actors del sector. En aquesta edició de 2019 volem potenciar encara més l'ús d'aquesta tècnica tan eficient a causa de la seva flexibilitat i resistència”, comenta Jordi Moré, director de compres de Embalex.
Contacti amb nosaltres
Per posar-te en contacte amb nosaltres, omple el següent formulari.
Descarregar catàleg de serveis
Notícies Veure totes
Grup Embalex creix en les seves noves instal·lacions a la ZAL Port de Barcelona
Això aportarà valor afegit a totes les activitats de grup Embalex
Grup Embalex i els seus més de 100 anys d'experiència, continuen sent referència mundial en l'àmbit de l'embalatge industrial per a transport marítim, terrestre i aeri. Especialistes en disseny i fabricació de tot tipus d'embalatges de cartró, fusta o híbrids, per a cada client, continuen oferint i millorant la protecció en les operacions de transport i logística dels productes embalats.
EMBALEX, S.L.U. | B58108101
C/Empordà, 4. Pol. Ind. Can Bernades - Subirà  08130 - Santa Perpètua de Mogoda (Barcelona)
Tel. 93 864 01 70 | Fax. 93 864 98 13 | info@embalex.com | www.embalex.com
La nostra web utilitza galetes pròpies i de tercers. Li preguem llegeixi i accepti la nostra política de cookies per gaudir d'una millor experiència al nostre web.