Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Embatuff. El millor aïllant isotèrmic per a contenidors

Què és Embatuff i per què és considerat un dels millors aïllants isotèrmics?
Es tracta d'un producte fabricat amb complex d'alumini i destinat al folrat intern de contenidors marítims. Embatuff protegeix la càrrega dels canvis de temperatures bruscs i els efectes de la humitat que es produeixen durant el transport de contenidors. 

A més, és aïllant, flexible i adequat per a l'embalatge de productes alimentosos, químics, industrials i orgànics. Una dels majors avantatges de Embatuff és la seva ràpida instal·lació: ho pot fer una sola persona en menys de tres minuts i sense la necessitat d'eines.


S'han de tenir en compte els canvis de temperatura, així com les condensacions d'aigua que s'originen durant trajectes llargs, ja que causen danys irreversibles. Aquests danys poden ser químics, biològics o físics, i provoquen canvis de sabor en productes alimentaris, corrosions en metalls o floridures.

Embatuff és un excel·lent aïllant isotèrmic que pot ser utilitzat en multitud de productes:Aquests són altres dels molts beneficis de Embatuff:

- És impermeable a la humitat, la condensació, l'oxigen i la llum
- Pot ser fabricat a mesura
- Redueix el consum/cost d'energia
- Evita danys en els productes, estalviant costos
- És un producte lliure de fibres
- Aïlla per complet les càrregues que desprenen olor
- Estalvia el cost de rentat del contenidor
- Ofereix un preu molt competitiu
- Aïlla per complet les càrregues que desprenen residus
- És reciclable i ecològic

Si vols saber més sobre Embatuff, C&S PackagingSupplier s'encarregarà de posar-te en contacte amb el distribuïdor del país o, en defecte d'això, fer-te arribar una oferta directa. Per a més informació pots accedir a la pàgina web oficial de Embatuff.
Contacti amb nosaltres
Per posar-te en contacte amb nosaltres, omple el següent formulari.
Descarregar catàleg de serveis
Notícies Veure totes
Normativa NIMF-15 per al tractament tèrmic de fusta al comerç exterior
El tractament tèrmic de la fusta
El tractament tèrmic de la fusta és un procés crític que es fa servir per eliminar plagues i malalties, així com per complir les normatives internacionals que regulen el comerç de fusta a l'estranger. La normativa NIMF-15, en particular, estableix els requisits per al tractament tèrmic de la fusta utilitzada als embalatges que s'utilitzen al comerç internacional.

En aquest sentit, el segellat tèrmic per a embalatge de fusta és una tècnica efectiva per garantir que es compleixin aquestes regulacions. En utilitzar aquesta tècnica, s'evita el risc que les plagues i malalties ingressin al país de destinació, cosa que podria generar greus conseqüències econòmiques i ambientals.
És important esmentar que el segellat tèrmic per a embalatge de fusta és un procés que ha de ser realitzat per professionals capacitats i amb la maquinària adequada per garantir-ne la correcta aplicació.
EMBALEX, S.L.U. | B58108101
C/Empordà, 4. Pol. Ind. Can Bernades - Subirà  08130 - Santa Perpètua de Mogoda (Barcelona)
Tel. 93 864 01 70 | Fax. 93 864 98 13 | info@embalex.com | www.embalex.com