Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Embatuff. El millor aïllant isotèrmic per a contenidors

Què és Embatuff i per què és considerat un dels millors aïllants isotèrmics?
Es tracta d'un producte fabricat amb complex d'alumini i destinat al folrat intern de contenidors marítims. Embatuff protegeix la càrrega dels canvis de temperatures bruscs i els efectes de la humitat que es produeixen durant el transport de contenidors. 

A més, és aïllant, flexible i adequat per a l'embalatge de productes alimentosos, químics, industrials i orgànics. Una dels majors avantatges de Embatuff és la seva ràpida instal·lació: ho pot fer una sola persona en menys de tres minuts i sense la necessitat d'eines.


S'han de tenir en compte els canvis de temperatura, així com les condensacions d'aigua que s'originen durant trajectes llargs, ja que causen danys irreversibles. Aquests danys poden ser químics, biològics o físics, i provoquen canvis de sabor en productes alimentaris, corrosions en metalls o floridures.

Embatuff és un excel·lent aïllant isotèrmic que pot ser utilitzat en multitud de productes:Aquests són altres dels molts beneficis de Embatuff:

- És impermeable a la humitat, la condensació, l'oxigen i la llum
- Pot ser fabricat a mesura
- Redueix el consum/cost d'energia
- Evita danys en els productes, estalviant costos
- És un producte lliure de fibres
- Aïlla per complet les càrregues que desprenen olor
- Estalvia el cost de rentat del contenidor
- Ofereix un preu molt competitiu
- Aïlla per complet les càrregues que desprenen residus
- És reciclable i ecològic

Si vols saber més sobre Embatuff, C&S PackagingSupplier s'encarregarà de posar-te en contacte amb el distribuïdor del país o, en defecte d'això, fer-te arribar una oferta directa. Per a més informació pots accedir a la pàgina web oficial de Embatuff.
Contacti amb nosaltres
Per posar-te en contacte amb nosaltres, omple el següent formulari.
Descarregar catàleg de serveis
Notícies Veure totes
Embalatge de fusta per a exportació: Els 3 factors que has de tenir en compte
Caixes de fusta per a exportació
Quan es fan activitats d'exportació és important tenir en compte el tipus de material amb què embalarem la nostra mercaderia. L'embalatge amb què exportarem no només servirà per empaquetar, sinó que haurà de garantir que no s'erosioni i que sigui segur per al transport i l'emmagatzematge.
Hem de tenir en compte una sèrie de factors clau, per escollir l'embalatge indústria que millor s'adeqüi al tipus de mercaderies que exportarem.
EMBALEX, S.L.U. | B58108101
C/Empordà, 4. Pol. Ind. Can Bernades - Subirà  08130 - Santa Perpètua de Mogoda (Barcelona)
Tel. 93 864 01 70 | Fax. 93 864 98 13 | info@embalex.com | www.embalex.com
La nostra web utilitza galetes pròpies i de tercers. Li preguem llegeixi i accepti la nostra política de cookies per gaudir d'una millor experiència al nostre web.